Ko brskam po internetu za recepti se kar naprej pojavlja ta buttercream icing, ki ga uporabljajo na muffinih ali kot prevleka za torte.
Sama zadeva se mi že odkar sem ugotovila zanjo upira, pa vendar sem se odločila da zadevo vseeno preizkusim.
To je alternativa smetani za okraševanje tort in muffinov. Vsekakor je lepše obstojno na torti ali pa mufinih okus je pa bolj tako tako. Za moje pojme čisto presladko
Verjetno sem icing delala prvič in zadnjič
Če pa vseeno koga mika pa tukaj napišem še recept:
Sestavine:
125g masla
300g sladkorja v prahu
1žl mleka
aroma po okusu
postopek:
maslo skupaj z aromo stepite ter postopoma dodajajte sladkor v prahu.
na koncu primešajte še žlico mleka in v kolikor želite icing v določeni barvi še malo barvila za živila.
Kremo premažite preko torte ali pa jo nabrizgajte na muffine.