nekaj osvežilnega za poletne dni. Priprava in kuhanje vam vzane le nekaj minut
Sestavine:
za 2 lačni osebi ~ kot samostojna jed
1/2 velike glave kitajskega zelja narezanega na trakce
1 večje korenje narezan na lističe
zelen del manjšega pora narezan na rezine
svetel del pora narezan za praženje
konzerva bambusovih vršičkov
1/2 paprike narezane na koščke
sojina omaka cca 2 veliki žlici svetle ter kanček temne za barvo po želji še 2-3 velike žlice sladko kisle omake
Postopek:
Vse sestavine si pred kuhajnem pripravite ter narežite! Svetel del pora prepražite na olju. Dodajte korenje, papriko in bambus ter pražite še cca 2 min
V vok stresite še zelje ter vse skupaj prelijte z sojino omako ter počasi mešajte. omako lahko dodajate tudi kasneje po okusu. Ko se zelje začne sesedat dodajte še zelen del pora ter po želji sladko kislo omako.
petek, 11. junij 2010
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar