sobota, 17. julij 2010

Piščanec z mandelji















sestavine:

Piščančeje meso zrezano na rezine
bambus
korenček narezan na rezine
sojini kalčki vloženi
zelen del pora zrezan
majhna čebula zrezana
mur er gobe namočene in zrezane
bučke narezane na palčke
praženi mandelji
sojina omaka
ostrigina omaka
teriaki omaka

Postopek:

Meso na vročem olju nahitro popražite ter ga umaknite z voka.
Popražite čebulo ter dodajte korenček, bambus, gobe, bučke in pražite cca 2 min
dodajte dobro žlico sojine omake, žlico teriaki in žlico ostrigine omake in dobro premešajte.
V omako vmešajte piščanca ter dodajte ostale sestavine dobro premešajte in počakajte samo toliko da por malo "pade skupaj"
Pred serviranjem posujte z mandeljni.

Pa dobertek!

1 komentar: